HCP Open Trainingen

Door | Sport en Gezond

Op woensdag 28 oktober, 4 november, 11 november en 18 november organiseert Team4Talent in samenwerking met HCP vier open hockeytrainingen voor kinderen van 6 t/m 10 jaar oud! Zit je nog niet op hockey, maar wil je dat wel een keer proberen? Kom dan vier weken lang kennis maken met hockey en HCP. De trainingen vinden plaats op HCP en zijn wekelijks van 14:30 tot 16:00 uur.

Deelname is GRATIS, maar er dient wel ingeschreven te worden: Inschrijfformulier

 

Vakantieprogramma

Door | Sport en Gezond

In de herfstvakantie, op vrijdag 23 oktober, organiseert Team4Talent een sportieve middag in Delfgauw waarbij je diverse workshops kan volgen. Om 13 uur starten we met het programma aan de Pondstraat en volg je clinics volleybal, tennis, voetbal en dans.

Schrijf je in en doe gratis mee! Klik HIER voor het inschrijfformulier.

DSVP Voetbaldag

Door | Sport en Gezond

In de herfstvakantie, op woensdag 21 oktober, organiseert Team4Talent uit naam van DSVP een voetbaldag welke toegankelijk is voor alle leden in de leeftijd van 6-12 jaar. Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom. Deelname is gratis maar geef je snel op want vol = vol.

 

Schrijf je HIER in!!

Sportmix

Door | Sport en Gezond

Kom verschillende sporten proberen om te ontdekken wat bij jou past!

Op 2 oktober gaan we van start met de Sportmix. Binnen deze mix kan je verschillende sporten ervaren en beleven. Deze Sportmix is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en duurt in totaal zes weken. De sportieve lessenreeks zal plaatsvinden op vrijdagmiddagen van 16.30 tot 17.30 uur.

Als je je aanmeldt voor de Sportmix maak je kennis met tennis, korfbal, dansen, voetbal, twirlen en boksen! De lessen vinden plaats bij de verschillende sportaanbieders in Pijnacker en Nootdorp. Op deze manier ervaar je een totaalbeleving van sport en sportaanbieder.

Ben jij op zoek naar een leuke sport? Weet je nog niet zo goed welke sporten er te vinden zijn in de gemeente? Of vind je het gewoon leuk om zes weken zes verschillende sporten te doen? Je bent van harte welkom om mee te doen!

Inschrijven is gratis en kan HIER!