Voetbaltoernooi in de zomer!

Door | Sport en Gezond

Op donderdagen in de zomervakantie organiseert Team4Talent een voetbaltoernooi. Iedereen van 8 tot 14 jaar kan hier gratis aan deelnemen! Het maakt niet uit of je op voetbal zit of niet. Je hoeft ook niet iedere donderdag mee te doen als je niet wil/kan. Doe gewoon mee wanneer jij zin en tijd hebt! Schrijf je wel van te voren in. Inschrijven voor het voetbaltoernooi kan HIER!

Wie: Iedereen van 8-14 jaar
Wanneer: 6 augustus, 13 augustus en 20 augustus
Waar: sv RKDEO in Nootdorp
Tijd: 14.00 – 15.30 uur

Water Fun & Summer Adventure

Door | Sport en Gezond

In de laatste week van de zomervakantie pakt Team4Talent groots uit met ‘Water Fun’ voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en ‘Summer Adventure’ voor kinderen van 8 t/m 15 jaar.

Bij Water Fun gaan we tal van toffe waterspelletjes doen en zullen er ook attracties aanwezig zijn. Bij Summer Adventure staat er onder andere Laser gamen, Bubbelvoetballen, Expeditie Robinson en Sport & Spel met springkussens op het programma.

Vanaf nu kan je je inschrijven voor deze unieke activiteiten. Schrijf je snel in, want VOL = VOL

Inschrijfformulier Water Fun: klik HIER!

Inschrijfformulier Summer Adventure: klik HIER!

Beide activiteiten vinden plaats op Sportpark de Groene Wijdte in Pijnacker. Deelname is GRATIS!

Zomerprogramma

Door | Sport en Gezond

Team4Talent komt naar je toe in de zomervakantie. Je kan in de eerste vijf weken op vaste momenten en vaste locaties meedoen met ons zomerprogramma.

Je kunt ons vinden in Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw!

Deelname is gratis. Inschrijven kan HIER.

Kampdag Groep 8

Door | Sport en Gezond

Groep 8 niet op kamp? Daar moeten we iets aan doen, dachten we bij Team4Talent. We hebben een dag vol plezier geregeld met op het programma: Escape Room, Levend Stratego en Sport&Spel met een stormbaan. Op 7 juli hebben we de eerste groepen 8 mogen vermaken. Op 13 juli volgen de overige scholen die zich voor deze leuke dag hebben aangemeld.

Reactie van een moeder via Facebook: ‘Mijn zoon was héél enthousiast! Dat is ie lange tijd niet geweest! Bedankt!’ Wij zijn blij dat we op deze manier kunnen bijdragen aan een leuke afsluiting van de basisschooltijd.