Mudmakers

MudMakers wordt sinds 2014 jaarlijks voor 1500 deelnemers georganiseerd. MudMakers is het ouder-kind moddersportevenement van Pijnacker-Nootdorp georganiseerd door Team4Talent en de Lions. Het idee achter MudMakers is om ouders en kinderen samen te laten bewegen. Een evenement dat staat voor plezier, teambuilding en veel modder. Offroad hardlopen met spectaculaire hindernissen waar iedereen zijn persoonlijke uitdaging in kan vinden. Een parcours met modderobstakels, hooibalen, de monkey bar en uitdagende wateroversteken. Men hoeft geen getrainde sporter te zijn om te finishen. Deelnemers helpen elkaar en bovendien gaat het om de persoonlijke uitdaging.

Voor meer info klik hier.

Mudmakers 2020 staat gepland op zondag 4 oktober.

Evenementen tot 1 september zijn afgelast. Wat er na 1 september gaat gebeuren is door het kabinet nog niet bekend gemaakt.

Lionsclub Nootdorp-Pijnacker & Team4Talent hebben als organisatie van MudMakers nog geen beslissing genomen over al dan niet annuleren van het evenement.
Desalniettemin verwachten we dat MudMakers in zijn bestaande vorm niet door kan gaan in 2020, met het oog op onder andere de 1,5 meter maatregel die voorlopig nog van kracht blijft. We zijn daarom aan het nadenken over een mogelijk alternatief. Na een voorjaar zonder sportieve evenementen en vakantieactiviteiten lijkt het ons (mits het kabinet dit toestaat in oktober) leuk iets te organiseren voor de gezinnen in Pijnacker-Nootdorp!

De vraag is wat we wél kunnen organiseren. En daar hebben we jullie hulp bij nodig! Heb je ideeën voor een sportief, kleinschalig evenement voor gezinnen in Pijnacker-Nootdorp, deel het met ons. Stuur jouw idee naar: MudmakersPijnackerNootdorp@gmail.com. Mocht er vanuit het kabinet meer ruimte komen, dan zullen we proberen iets leuks te organiseren!

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten.