Om het thuisblijven te stimuleren maar toch leuker te maken hebben we een nieuwe ludieke activiteit bedacht: het #Blijfthuis-spel. Je ontvang een lijst met (te) gekke opdrachten met dingen die je in huis kunt vinden en doen. Ook hebben we een paar breinbrekers en creatieve opdrachten voor je in petto. Je kiest zelf welke opdrachten je doet! Je hebt één uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren.

Dit spel kan vanuit eigen huis gespeeld worden, wanneer jij wilt. Het is gericht op kinderen tot en met 12 jaar, maar het is voor iedereen leuk en iedereen mag meedoen! Het spel kan alleen gespeeld worden, maar ook met het hele gezin. Het enige dat je nodig hebt, is een smartphone met Whatsapp en een internetverbinding.

Geef via het inschrijfformulier aan wanneer jij het #Blijfthuis-spel wilt spelen. Op het gekozen moment ontvang je via Whatsapp de  opdrachtenlijst. Als je een opdracht hebt voltooid, maak je een foto als bewijs. De foto stuur je via Whatsapp terug naar Team4Talent. Geef bij je foto aan welke opdracht het is. Wie kan de meeste opdrachten doen in één uur? Je kunt natuurlijk een vriendje of vriendinnetje uitdagen om tegen te strijden. Hij/zij doet de opdrachten dan vanuit zijn eigen huis!

De foto’s die je instuurt, zullen we niet zonder toestemming gebruiken! Wanneer je zo’n leuke foto instuurt dat we hem toch willen gebruiken, dan zullen we hierover expliciet contact met je (ouders) opnemen.

Inschrijven kan HIER!