Programma Meivakantie t/m 12 jaar

Door | Buurt

In de meivakantie hebben we voor kinderen van alle leeftijden weer leuke activiteiten op de planning!

Programma t/m 12 jaar:

Campingmiddag: Een lekker relaxte sfeer en spellen als Kubben, Badminton, Jeu de boules en bij goed weer een buikglijbaan. Leeftijd: 6 – 12 jaar.

Fun Fitness: Ervaar verschillende bijzondere workshops, dit zijn Jumping Fitness, Limo Yoga en Kangoo Jump. Leeftijd 4 – 12 jaar.

Sport&Spel: Lekker even buiten spelen, Team4Talent neemt divers sportmateriaal mee waarmee jij je een middag kan vermaken. Leeftijd: 6 – 12 jaar.

Peutersport: Met bewegen kan je niet vroeg genoeg beginnen. Spelenderwijs lekker bewegen gericht op kinderen van 2 en 3 jaar. (Bij deze activiteit zijn ouders langs de lijn toegestaan, uiteraard wel op minimaal 1,5 meter).

Wipe Out: Dit spel is bekend van televisie en bedoeld voor de echte durfal. Wij zorgen voor een Sweeper en daarnaast voor wat andere uitdagende (maar wel veilige) spellen. Leeftijd: 10 – 12 jaar.

Aanmelden voor deze activiteiten is gratis kan HIER.

Sportmix = VOL

Door | Sport en Gezond

Op vrijdag 26 maart gaan we starten met de tweede editie van de Sportmix. Na het overweldigende succes van de eerste editie eind 2020 ligt deze keer de focus op buitensporten. Binnen de Sportmix ga je verschillende sporten ervaren en beleven en kom je iedere week bij een andere sportaanbieder over de vloer. Deze Sportmix is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 13 jaar en duurt in totaal zes weken.

Als je je aanmeldt voor de Sportmix maak je kennis met tennis, voetbal, handbal, schaatsen, bootcamp en korfbal! De lessen vinden plaats bij de verschillende sportaanbieders in Pijnacker en Nootdorp. Op deze manier ervaar je een totaalbeleving van sport en sportaanbieder.

Datums en Locaties:

  • Vrijdag 26 maart: Tennisvereniging Pijnacker
  • Vrijdag 2 april: Voetbalvereniging RKDEO
  • Vrijdag 9 april: Handbalvereniging Oliveo
  • Vrijdag 16 april: Ijsvereniging Pijnacker
  • Vrijdag 23 april: Sportstudio Sansi
  • Vrijdag 30 april: Korfbalvereniging Avanti

Tijden en Leeftijden:

  • 15.00 – 16.00 uur voor 6 t/m 8 jarige
  • 16.00 – 17.00 uur voor 9 t/m 13 jarige

Ben jij op zoek naar een leuke sport? Weet je nog niet zo goed welke sporten er te vinden zijn in de gemeente? Of vind je het gewoon leuk om zes weken zes verschillende sporten te doen? Je bent van harte welkom om mee te doen aan de 6-weekse serie!

Inschrijven is gratis en kan HIER

Open Training HCP

Door | Sport en Gezond

Woensdag 17 maart organiseert HCP samen met Team4Talent een Open Training. Iedereen van 4 tot en met 12 jaar kan hieraan deelnemen! Het maakt niet uit of je al jaren op hockey zit of dat je nog nooit een stick hebt vastgehouden. Leuk als je 17 maart komt meedoen!

Deelname is gratis. Aanmelden kan HIER!