[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

We zijn heel blij dat we voorzichtig weer activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar kunnen gaan organiseren. We volgen hierin de regels vanuit de overheid en het RIVM. Om onze activiteiten goed en veilig te laten verlopen, hanteren we de volgende regels:

– We vormen groepjes van maximaal 12 kinderen.
– Verschillende groepjes hebben GEEN contact met elkaar.
– Ieder groepje heeft een vaste begeleider.
– Groepjes start steeds 15 minuten na elkaar om zo het aantal gelijktijdig brengende/halende ouders te beperken.
– Er worden looproutes gehanteerd.
– Ouders zijn alleen toegestaan om kinderen af te zetten en op te halen. Gedurende de activiteit kunnen de ouders NIET blijven.
– Ieder kind neemt zijn eigen fles/bidon mee om voldoende te kunnen drinken.
– Omkleden, douchen en gebruikmaken van het toilet doen kinderen thuis. Kleedkamers worden niet ter beschikking gesteld.
– Er is desinfecterende gel beschikbaar voor het begin en na afloop van elke activiteit.
– Gebruikte sportmaterialen worden met enige regelmaat ontsmet.
– Ben je ziek of heeft iemand anders bij jou thuis koorts? Blijf dan thuis!

[/vc_column][/vc_row]