[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

Tot nader order zullen er geen reguliere activiteiten van Team4Talent plaatsvinden.  We houden de ontwikkeling met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) uiteraard nauwlettend in de gaten. We volgen de actuele updates en adviezen van het RIVM, GGD en GHOR.

Voor verdere richtlijnen en vragen omtrent COVID-19 verwijzen we door naar de website van het RIVM (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden). Of bel het Publieksinformatienummer van de Rijksoverheid op 0800-1351.

Op onze Facebook-pagina zijn wel challanges te vinden en binnenkort hebben we ook een leuke winactie! In onze nieuwsbrief van april komen diverse (contactloze) spellen, om toch lekker in beweging te blijven.

[/vc_column][/vc_row]