[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

Gemeente Pijnacker-Nootdorp en diverse lokale organisaties hebben afgesproken samen te werken aan een versteviging van het sportieve en culturele aanbod op scholen, bij verenigingen en in de wijken. In Pijnacker-Nootdorp is het team, bestaande uit vakleerkrachten, sportconsulenten en buurtwerkers, bekend als Team4Talent.

Per direct zijn wij op zoek naar een combinatiefunctionaris in de functie van:

Sportbuurtwerker (m/v, 18 uur per week)

Als Sportbuurtwerker realiseer je een veelzijdig en gedifferentieerd sport- en beweegaanbod op en rondom de scholen, bij de kinderopvang, bij de sportverenigingen en in de buurt. Hierbij ligt de nadruk naast bewegen ook op gezondheid en voeding. Je hebt een rol van initiator en uitvoerder en je hebt nauw contact met verschillende partners.

Taken

 • Ontwikkelen en uitvoeren van sportactiviteiten tijdens en na school, in de buurt, bij de vereniging en bij de BSO;
 • Organiseren van sportactiviteiten voor en door jongeren;
 • Opzetten en uitvoeren van een sportkennismakingsprogramma;
 • Organiseren en uitvoeren van activiteiten, wedstrijden, toernooien en evenementen in samenwerking met verenigingen / partners;
 • Werken met (maatschappelijke) stagiaires die beweegteams vormen ter ondersteuning van de uitvoerende activiteiten;
 • Ontwikkelen van activiteiten op De Groene Wijdte die ertoe leiden dat het sportpark optimaal benut wordt;
 • Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

Functie-eisen

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau en een afgeronde MBO Sport opleiding;
 • Aantoonbare affiniteit met sport en bewegen;
 • Affiniteit met het ontwikkelen van een breed sportaanbod;
 • Vaardigheden in het organiseren en uitvoeren van sportactiviteiten;
 • Vaardigheden in het bouwen en onderhouden van contacten en relaties;

Jouw profiel
Jij bent een uitvoerder met affiniteit voor bewegen. Je bent een proactieve, flexibele en communicatieve persoonlijkheid. Je kunt goed zelfstandig werken, beschikt over de nodige creativiteit en brengt de sport op een enthousiaste wijze over. Je hebt een afgeronde sportopleiding. Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en auto. Naast je functieprofiel ben je in staat om kennis en ervaringen te delen om zo je bijdrage te leveren om gezamenlijk de “sport” op een hoger niveau te brengen.

Ons aanbod
Je komt in dienst bij Stichting Werk Midden-Holland, die je een leuke, afwisselende en verantwoordelijke baan aanbiedt in een enthousiast, zelfsturend team met veel passie voor hun werk. Wij bieden prima salariëring en secundaire voorwaarden volgens CAO Sociaal Werk.

Meer informatie en/of direct solliciteren?
Stuur je sollicitatiebrief en cv per e-mail naar esther@team4talent.org. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met teamleider Esther Scheenaard: 06-35120101.

[/vc_column][/vc_row]