[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

In de herfstvakantie bieden we ook weer diverse activiteiten aan. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via deze link: bit.ly/team4talent.

Urban Sports
Op 18 oktober organiseren we een dag vol Urban Sports voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar. Je kunt clinics volgen voor de volgende stadssporten: 3×3 Basketball door Team4Talent, Breakdance door dansschool de Dansacker en Freerunnen door Oliveo Gymnastiek. Je kunt je voor meerdere clinics inschrijven!

Team4Talent On Tour
Heb je zin om lekker te sporten en te spelen? Kom dan meedoen met ons sport- en spelprogramma op 19 oktober. Je vindt ons van 10.00 – 11.30 uur bij het Rembrandtpark in Nootdorp. Van 12.30 – 14.00 uur staan we bij het Melkdragerhof in Delfgauw.

Peutersport
Op 22 oktober bieden we een ochtend vol klimmen, springen en balanceren aan voor kinderen van 2 en 3 jaar. Deze Peutersport vindt plaats in het speellokaal van basisschool Omnia in Nootdorp. Komt jouw kind zich ook uitleven?

DSVP Voetbaldag
Op woensdag 20 oktober organiseren we samen met voetbalvereniging DSVP een Voetbaldag welke toegankelijk is voor alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Het maakt niet uit of je al op voetbal zit of niet, iedereen mag meedoen.

Leuk als jij er ook bij bent tijdens één of meerdere activiteiten!

[/vc_column][/vc_row]