[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

Groep 8 niet op kamp? Daar moeten we iets aan doen, dachten we bij Team4Talent. We hebben een dag vol plezier geregeld met op het programma: Escape Room, Levend Stratego en Sport&Spel met een stormbaan. Op 7 juli hebben we de eerste groepen 8 mogen vermaken. Op 13 juli volgen de overige scholen die zich voor deze leuke dag hebben aangemeld.

Reactie van een moeder via Facebook: ‘Mijn zoon was héél enthousiast! Dat is ie lange tijd niet geweest! Bedankt!’ Wij zijn blij dat we op deze manier kunnen bijdragen aan een leuke afsluiting van de basisschooltijd.

[/vc_column][/vc_row]