[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

Van 18 tot en met 27 september is het Nationale Sportweek. Team4Talent organiseert op 23 september op drie locaties van 13.00 – 14.30 uur buurtsportactiviteiten. Je kunt ons vinden bij Wolverlei in Nootdorp, het Avia-plein in Pijnacker en Pondstraat in Delfgauw.

Ook alle sportclubs van Pijnacker-Nootdorp doen mee aan de Nationale Sportweek. Verder hebben scholen en andere aanbieders ook allerlei activiteiten op het programma staan, bedoeld om inwoners kennis te laten maken met verschillende takken van sport en spel.

De voetbalclubs geven kinderen en jong-volwassenen de kans om te komen trainen en om mee te doen aan leuke clinics. Tafeltennisvereniging Pijnacker laat zowel de jeugd als volwassenen kennismaken met de sport met het supersnelle balletje. Je kunt badmintonnen, volleyballen, fitness, hardlopen, kickboksen, twirlen, sportief wandelen of aan yoga doen.

Het volledige programma is te vinden op drie themapagina’s van de gemeente in de Telstar. De pagina’s zijn ook hier in te zien en te downloaden.

[/vc_column][/vc_row]