[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

Op 2 oktober zijn we gestart met de Sportmix. Binnen deze mix kan je verschillende sporten ervaren en beleven. Deze Sportmix is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en duurt in totaal zes weken. De sportieve lessenreeks zal plaatsvinden op vrijdagmiddagen van 16.30 tot 17.30 uur.

Als je je aanmeldt voor de Sportmix maak je kennis met tennis, korfbal, dansen, voetbal, twirlen en boksen! De lessen vinden plaats bij de verschillende sportaanbieders in Pijnacker en Nootdorp. Op deze manier ervaar je een totaalbeleving van sport en sportaanbieder.

Ben jij op zoek naar een leuke sport? Weet je nog niet zo goed welke sporten er te vinden zijn in de gemeente? Of vind je het gewoon leuk om zes weken zes verschillende sporten te doen? Je bent van harte welkom om mee te doen!

Inschrijven is gratis en kan HIER!

[/vc_column][/vc_row]