[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

Gedurende de schoolsluiting biedt Team4Talent een sportprogramma aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Je vindt ons iedere werkdag in Pijnacker (AVIA-pleintje aan de Klapwijkseweg), Nootdorp (speeltuin aan Wolverlei) en/of Delfgauw (speelveld aan Pondstraat).

We nemen leuke materialen mee om onderling de strijd met elkaar aan te gaan in een Team4Talent Battle! We hanteren een maximum van 30 kinderen per battle.

Op de genoemde locaties organiseren we ook een aantal verschillende sportclinics. Hiervoor geldt een maximum van 20 kinderen per clinic. Voor meer informatie over wat wanneer en waar zal plaatsvinden, verwijzen we graag naar de flyer en het inschrijfformulier.

De activiteiten zijn alleen toegankelijk als je je hebt ingeschreven. Zie je na je aanmelding een bevestiging in beeld, dan is de inschrijving gelukt en reserveren we een plekje voor jou op de lijst!

Inschrijven kan HIER.

Graag ontvangen we feedback op deze activiteiten. Heeft uw kind deelgenomen en wilt u doorgeven hoe u(w kind) het heeft ervaren? Of wilt u doorgeven waarom uw kind (nog) niet deelneemt? We horen het graag! U kunt uw feedback HIER doorgeven.

[/vc_column][/vc_row]