[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

Op zondag 20 september gaan we stoepranden! We organiseren een lokale finale voor het NK Stoepranden. Er zal dit jaar geen landelijke finale plaatsvinden.

Ons lokale toernooi is voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar. Het evenement zal plaatsvinden op de Markt in Nootdorp (het plein achter winkelcentrum De Parade).

Je hoeft geen ervaring te hebben met stoepranden. Ook als je het gewoon leuk vindt om een keer te proberen, ben je van harte welkom!

We verdelen de leeftijden in de onderstaande categorie├źn:
A= 6 t/m 10 jaar (12.00 – 14.00 uur)
B= 11 t/m 14 jaar (14.00 – 16.00 uur)

Doe jij dit jaar ook mee? Daag jouw vrienden of vriendinnen uit en win toffe prijzen!

Inschrijven kan HIER!

De spelregels in het kort:
Spelers proberen de bal op de stoeprand van de tegenstander te gooien. Je verdient punten als je op de rand gooit en de bal terugrolt of -stuit naar jouw helft. Wie als eerste 15 punten heeft gehaald met minimaal 2 punten verschil met de tegenstander, wint het spel. De maximale speeltijd bedraagt 8 minuten. Heeft geen van de spelers na 8 minuten 15 punten gehaald, dan wint de speler met de meeste punten.

[/vc_column][/vc_row]