[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

Vakleerkracht Sport, Team4Talent – 32 uur per week, dagen in overleg

Dit is wat je doet
Als vakleerkracht sport binnen Team4Talent geef je samen met je collega’s invulling aanhet bewegingsonderwijs en het promoten van een gezonde leef stijl. Je verzorgt voorbeeldlessen op scholen, faciliteert sportkennismakingslessen en je organiseert samenwerkingsverbanden met andere organisaties. Je realiseert samen met je collega’s in de functie van sportconsulent een veelzijdig sport- en beweegaanbod op en rondom scholen, in de kinderopvang en bij sportverenigingen in de buurt. Je verbetert de kwaliteit van het bewegingsonderwijs, mede door het geven van voorbeeldlessen en coachen van groepsleerkrachten. Daarnaast ondersteun je vakleerkrachten bij het screenen van basisschoolkinderen op motorisch vlak.

Dit is waar je dat doet
De gemeente Pijnacker-Nootdorp en diverse lokale organisaties hebben afgesproken samen te werken aan een versteviging van het sportieve en culturele aanbod op scholen, bij verenigingen en in de wijken. Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland geef t hier in deze gemeente uitvoering aan. Dit wordt gerealiseerd middels een professioneel team, genaamd Team4Talent, bestaande uit vakleerkrachten, sportconsulenten en buurtwerkers.

Jij als vakleerkracht sport
Omdat je sport op een enthousiaste manier kunt overbrengen ben je in staat om kennis en ervaringen te delen om het thema sport in Pijnacker-Nootdorp naar een hoger niveau te tillen. Verder vragen wij:

– Een 1e graads lesbevoegdheid met een afgeronde hbo opleiding ALO.

– Een praktische en resultaatgerichte werkwijze.

– Een proactieve houding, niet bang om te pionieren.

– Een flexibele en communicatieve persoonlijkheid.

Jij verdient het
Jij maakt het verschil! Daarom bieden wij jou:

– Een salaris van € 2.712,- tot € 3.864,- bruto per maand bij 36 uur per week volgens schaal 8 van de cao Sociaal Werk.

– Een afwisselende en verantwoordelijke baan in een enthousiast
zelfverantwoordelijk team met veel passie voor hun werk.

– Een contract gebaseerd op jouw beschikbaarheid.

– Verrassende arbeidsvoorwaarden zoals een eigen keuzebudget, loopbaanbudget en uitstekende verlof regelingen.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek en een arbeidsvoorwaardengesprek. Het aanvragen van een VOG is ook onderdeel van de procedure.

Vragen?
Esther Scheenaard, projectleider Team4Talent, is bereikbaar voor jouw vragen via 06-35120101.

Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Solliciteer dan meteen via recruitment@swkgroep.nl of bel/app met Sanne Brand, recruiter, via 06-13385159.

Wil je meer weten over Stichting Jeugd- en Jongerenwerker Midden-Holland?Neem dan een kijkje op onze website www.stjjmh.nl.

[/vc_column][/vc_row]