[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

Op zaterdag 28 augustus is de open dag van Bibliotheek Oostland. Tijdens deze open dag organiseert Team4Talent twee workshops.

Ukelele workshop
Heb je zin in een muzikale afsluiting van je vakantie en ben je acht jaar of ouder? Kom dan op 28 augustus ukelele spelen in CulturA&Zo (Bibliotheek vestiging Nootdorp). Samen met cultuurcoach Joyce ga je aan de slag met akkoorden, leer je ‘strummen’ en kun je aan het eind van de workshop al een eenvoudig liedje spelen. Voor deze workshop moet je je wel even opgeven, dat kun je HIER doen. Je kunt kiezen voor een workshop van 14.00 tot 15.00 uur of van 15.00 tot 16.00 uur.

Workshop Hologrammen
Wil je weten wat een hologram nu eigenlijk is en wil je er vooral zelf één maken? Kom dan op 28 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur Hologrammen bouwen bij Buurt&Zo (Bibliotheek vestiging Pijnacker). Cultuurcoach Cheryl laat zien hoe het werkt. Er zijn tablets aanwezig om het uit te proberen, maar een kijkertje voor je eigen telefoon maken is natuurlijk het leukst. Voor deze workshop hoef je je niet op te geven.

[/vc_column][/vc_row]